13 Ekim 2013 Pazar

Smashed - Aaron Paul


Alkolik bir çiftin sonu ne olur?
Gayet mütevazi, samimi ve duygusal bir film.
Birbirini çok seven Kate ve Charlie sabah akşam içip eğlenmektedir. Ancak Kate bir okulda öğretmendir. Akşamdan kalma bir halde derse girer ve çocukların gözü önünde kusar. Onları oyalamak için hamile olduğunu söyler. Bu yalan devam eder ve okuldaki arkadaşları bebek için bir parti bile düzenlerler. Müdür yardımcısı Dave ise onun yerine bakar, bu arada onu bir terapi grubuna alır. Bağımlı olduğu alkolden kurtulmak için Kate mücadeleye başlar. Uzun zamandır görmediği annesini ziyarete gider. Alkolik annesi damadına öğüt verir "Dikkat et, eski kocam da terapi grubuna gitti ve bizi terketti başka bir kadınla evlendi". Charlie bu durumdan korksa da karısına destek olur. Bir yandan ailesinin parasını yer bir yandan da alkolüyle demlenmeye devam eder.
Bir kriz gününün ardından Kate alkole tekrar başlar ve Charlie'nin üstüne gider.
Bir yıl sonra terapi gurubunda Kate arkadaşlarına anlatır. "Alkolü bıraktım, işimden kovuldum ve kocamdan ayrıldım. Hayatım çok sıkıcı oldu ama alkolik değilim".
Aşk ayrı alkol ayrı mı yoksa hepsi aynı mı?

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...