21 Ekim 2013 Pazartesi

Dates dizisi


İngiliz Dates dizisi; online bir sitede tanışan ve birbirleriyle randevulaşan çitfleri anlatıyor.
İlk bölümde Mia ve David karşılaşıyor. David aslında kamyon şoförü, yalan da söylemiyor. Ancak eski bir fahişe olan Mia ondan yalan söylemesini böylece daha kolay sevgili yapabileceğini savunuyor. Kızın güzelliği karşısında afallayan David'in şansı yaver gidiyor ve geceyi onunla geçiriyor.
Erica ve Kate'in durumları biraz farklı. İkiside çok güzel hemde lezbiyen. Ancak Erica ailesinin baskısından dolayı biraz çekingen. Barda onlara içki ısmarlayan çocuklarla biraz oynadıktan sonra kendilerini yatakta buluyorlar. Sabah uyandıkları sahne baya bir estetik. Erica'yı cesaretlendiren ise Kate.
Erica ve Callum buluşması tam bir fiyasko. Erica'nın ısrarcı abisi ona bir erkek ayarlıyor. Ancak "sıfır tölerans" lafından başka bir şey konuşmayan kaba birine kız daha fazla dayanamıyor. Abisi gelip kardeşini kurtaracakken, Erica kendini Callum ile sokağa atıyor. Amaç Kate'i bulmak.
Jenny ve Nick bir barda buluşuyor. Jenny silik bir ilkokul öğretmeni, güzel de değil. Nick ise gizli gay, biraz yakın davranmasına anlam veremeyen Jenny onu barmenle wcde sevişirken basıyor. Cüzdanını çalıp onu cezalandırıyor aklısıra.
Jenny diğer randevusunu Christian ile müzede gerçekleştiriyor. Bir saat içinde yatakta biten buluşma sonunda onları Christian'ın karısı basıyor ve hazin son. Boşanma sebebi.
Bir günde oturup izlenebilir bir dizi her bölüm yaklaşık olarak 23 dakika.
İyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...