5 Ekim 2013 Cumartesi

Klasik Gazete Başlıkları 1

"2013 Onlara Yaramadı!"
Burada genellikle boşanan çiftlerden bahsedilir. Meşhur evli, mutlu ve çocuklu çiftler vardır. Gazetelerde boy boy fotoğrafları çıkar. Arada onlar hakkında şöyle başlıklar atılır "Boşanacaklar mı?"gibilerinden tahminler ya da ateş olmayan yerden duman çıkmaz durumları. Lanet tutar. Seneler geçer bu çift merkezden uzak bir ilçede boşanır, hayatına devam etmeye çalışır. Magazincilerin sonraki hamlesi yeni sevgili var mı sorusuna cevap aramaktır.

"Hızır Aleyhisselam Böyle Göründü"
İnsanlar Hızır Aleyhisselamı görmek ister, kimselere nasip olmaz ancak ben gördüm diyen de dinlenir. Hızla geçen bir ışık derdi rahmetli anneannem:) Yanıp sönen ışık da derler. Bu da çok tıklanan, merak edilen mevzulardan olduğu için sık sık internet gazetesinde bulunur. Genellikle dini konulara meraklı kişilerin ilgisini çeker bazen inanmayanlar da boş bulunup "acaba ben görmüş olabilir miyim" babında tıklayabilir. Tıklanınca görülmesi imkansızdır.

"Bu Gerçekler Sizi Çok Şaşırtacak"
Bu başlık altında magazin konuları da bulunur. Örneğin meşhur türkücünün ilk karısı kimdi onu öğrenebiliriz. Bir kadın önce erkekmiş (bu kişiyi rüyanızda çok görmüş olabilirsiniz). Ya da bilimsel araştırmaların sonucu yayımlanabilir. İkincisi tercihimdir en azından eğlenerek insanlar bir şeyler öğrenebilirler. Mesela bisküvi çaya yan batırılırsa parçalanmadan yenilebilirmiş.

"Büyük İtifar: Yatağa girdiğimde..."
Buna tüm abazalar tıklar, hatta girdiğinizde görürsünüz sıradan bir habere 30 kez tıklanıldıysa bunun tıklanma sayısı 130'dur. Sex merak ettirir, ne göreceklerini bilmeyenler bu kadar tecrübeye rağmen her tıklamada farklı bir hikaye ararlar. Eee o da haberi yazanın diline kalmış.

Devamı gelecek...

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...