29 Aralık 2017 Cuma

L'amant Double


Chloe karnının ağrımasından şikayet etmektedir. Glüteni bırakmış olmasına rağmen durum değişmez. Psikolojik olduğunu söyleyen doktorlar onu terapiye gönderir. Yakışıklı terapist Paul ile aralarında bir çekim olur. Chloe eskiye göre kendini daha iyi hisseder ve çalışmaya başlar.
Paul ile aynı eve taşınırlar. Her şey yolunda giderken Chloe Paul'un tanıdığı kişi olmadığını anlar. Soyadını değiştirmiş olması rahatsızlık verir ve bazı gerçekleri aramaya koyulur. Karşısına çıkan Paul'ün ikizi Louis'dir. Chloe hayal-gerçek arasında gider gelir. İşi abartıp Louis ile yatmaya başlar. Aradığı da odur, ta ki adam ona zarar verme eşiğine gelene kadar. Chloe hamile olduğunu düşünür ancak bebek ultrasonda ortaya çıkmaz. Bir süre sonra işler içinden çıkılamaz hale gelir. Chloe Paul ve Louis yüzünden bitkisel hayata giren Sandra ile tanışınca onlara haddini bildirmeye karar verir. Bu kez Chloe'nin hayatı tehlikeye girer. Bakalım genç kadın gerçekleri ne kadar kabullenecektir?
François Ozon'un son filmi "Tutku Oyunu" gerilim dozu iyi ayarlanmış ve sağlam kurgulanmış. Merakla beklenen Ozon filmi yine övgüyü hakediyor. İyi seyirler:)

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...