20 Aralık 2017 Çarşamba

Ingrid Goes West


Çağımızın yeni hastalığı sosyal medya "Ingrid Goes West" filminde 'takıntılı olmak' konusuyla işleniyor. Ingrid, Instagram'da gördüğü arkadaşını kıskanır. Çünkü göz alıcı düğüne davetli değildir. Ağlama krizine girerek düğünü basar ve geline saldırır. Kendini tedavi merkezinde bulur. En yakın arkadaşı olan annesini kaybetmiş olmanın verdiği üzüntüyle Ingrid takıntılı bir kişi olma yolunda ilerler.
Tedavi bitiminde evine dönen kız sosyal medyaya sarar. L.A.'de gördüğü sosyal medya fenomeni olan Taylor'a kafayı takar. Amacı onunla arkadaş olmaktır. Annesinin tüm parasını alır ve yola koyulur. Kendine bir ev tutar ve kız ile karşılaşmak için türlü numaralar çevirmeye başlar. Batman hayranı ev sahibi Dan ona yaklaşmaya çalışsa da Ingrid çıkarı olmadığı için pek yüz vermez. Zamanla arkadaş olurlar. Aslında Ingrid gerçek arkadaş edinemediği için sanal dünyayı kullanır oysa elinde bir sürü fırsat vardır. Onun en büyük sorunu takıntılı olmasıdır.
Instagram arkadaşı Taylor'ın kardeşi Nicky durumu çözer ve Ingrid'a şantaj yapmaya başlar. Bu kez iş farklı yöne gider. Bakalım Ingrid sosyal medyada nasıl TT olacaktır?

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...