3 Aralık 2017 Pazar

Hitchcock


"Hitchcock" korku filmleri yönetmeni Alfred Hitchcock'un "Psycho" filmini çektiği zamana odaklanıyor. Daha iyi bir film yapmak için seferber olan Hitchcock, sağlam konu bulamadığı için tedirgindir. Karısı Alma ona destek olur. Robert Bloch'un yazdığı "Psycho"yu okur ve birkaç sahne gözünde canlanır. Hemen onu film yapmaya karar verir. Annesine düşkün bir senaristi tutar. 
Usta yönetmen aynı zamanda sarışın takıntısıdır. Filmlerinde oynayan başrol kadınları ayrı bir gözetir! Bu durum karısının hiç hoşuna gitmez. Eşinden ilgi ve övgü bekleyen Alma, Alfred'i çekim süresince yalnız bırakır. Kendi senaryosunu yazmaya kararlıdır. Ancak etrafında dolanan flörtöz senarist günden güne tehlike arz eder. Bu da Hitchcock'un hoşuna gitmez.
Psycho çekim süreci çok sancılı geçer. Yapımcı bulamayınca filme varını yoğunu yatıran Hitchcock başarmak zorundadır. Bunun stresiyle yatağa düşer. İş yine  ortağı olan karısına kalır. Ne de olsa evlilik bu günler içindir. Güzel detaylara dayanan film için iyi seyirler.))

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...