9 Aralık 2013 Pazartesi

"Muhteşem Yüzyıl" Temalı Narenciye Reklamı / Turkish Citrus


Muhteşem Yüzyıl dizisi sadece Türkiye'yi değil Orta Doğu ülkelerini de sarstı.
Geçen sene Hürrem Sultan'ı oynayan Meryem Uzerli'nin, tükenmişlik sendromu gerekçesiyle diziyi bırakıp gitmesi, dizinin popüleritesini yitirmesine neden oldu.
Yaklaşık bir yıl önce Hürrem ve Süleyman'ın oynadığı narenciyeli reklam filmi Turkish Citrus'a ait.
Ancak reklam televizyonlarda yayınlanmadı.
Sebep ise çok basit Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman'ın namusuna sahip çıkarak; "Kanuni'nin 30 yılı at üstünde geçmiştir. Ben o dizinin yönetmenlerini de televizyon sahiplerini de kınıyorum" diye vermiş veriştirmiştir.
Tabii ki bunu duyan Ekonomik Bakanı Zafer Çağlayan, hemen "Muhteşem Yüzyıl" temalı narenciye reklamının yayına girmesinin önüne kapı gibi geçmiş ve başbakanının daha da çileden çıkmasını engellemiştir.
Korku dağları bekler. Ancak "Muhteşem Yüzyıl" reklamı beklemez.
Bekler de 1 sene çook fazla.
Dizinin sevildiği; Rusya, Ukrayna, Polonya, Romanya, Irak ve Ortadoğu ülkelerinde reklamın, Kasım ortasında yayına girdiği ve Aralık ortasına kadar yayınlanmaya devam edileceği Moremedia-Puck Communication tarafından duyurulmuş.
Bu süreçte, narenciye satışlarında bir fark olacak mı merakla bekleyeceğiz.
Bir diğer merakla bekleyeceğimiz şey ise başbakanın ağzından çıkan cümleleri kimlerin can kulağıyla dinleyeceği. Üstüne de limon sıkacağı!



Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...