9 Kasım 2017 Perşembe

The Guest Book


"My Name Is Earl" ve "The Millers" dizilerinin yaratıcısı olan Gregory Thomas Garcia'dan yeni bir komedi dizisi geldi: "The Guest Book".
"Önce biraz izleyelim de komik mi görelim?" diye tedirgindim, ilk bölümde hemen diziye ısındım. Uzun zamandır sevişmeyen çocuklu bir çift şehirden uzak dağda bir kulübeye gelirler. Amaçları evlilik tazelemektir. Kocası eşi için buhar makinesi ararken bir striptiz kulübe denk gelir. Reklamdaki kız ilgisini çeker ve "5 dakika dans eden kız izlemenin kimseye zararı olmaz" diye düşünür. Aracını kulübe sürer. Kocaman memeleriyle şişman Vivian'ın ağına düşmüştür. Odada biraz onunla ilgilenen uyanık kadın şantaj yapıp para koparmak için bu yakınlaşmayı kayda alır. Ve siyahi üvey oğlunu adamdan para koparmaya zorlar. Ancak bir takım aksilikler yüzünden istediğini alamaz. Genç adam panik olsa da evliliğini iyi bir noktaya taşımıştır.
Kulübeyi kiralayan yaşlı çiftin de evlilikleri monotonlaşmıştır. Yine Vivian devreye girer. Aklı sıra onlardan da para koparacaktır ancak kadının her çabası başkasının lehine sonuçlanır. Yan komşu karısına saplanıp kalmış bir adamdır. Tinder yüzünden evliliğinin bittiğini düşünür oysa karısı ondan önce Tinder açmıştır. Bunu anlaması uzun zaman alır. Kasabanın polisi de uzaktan adama aşıktır. Gönül işleri baya karışıktır!
Kulübeye gelen çeşit çeşit insanlar misafir defterine yazarlar. Hem içlerini dökmek hem de o an ne yapacaklarını düşünmek için zaman kazanırlar. Umutsuzca iş arkadaşına aşık olan asosyal bir adam, eski bir porno yıldızı, kocasının patronundan sıkılmış bir kadın... Hepsi bu kulübede bir gece kalırlar ve bir bakıma hayatları değişir. Komik ve zekice kurgulanmış bir dizi. Şimdiden ikinci sezonu bekliyorum.))

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...