14 Kasım 2017 Salı

Mon Roi


Tony kayak yaparken kaza geçirmiştir. İşin doğrusu bir an kendini intiharın kollarına bırakmıştır. Ve bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görmektedir. Eski kocasına olan aşkı hayatını mahvetmiştir. Tony geçmişi hatırlar. Arkadaşlarıyla gittiği bir barda gördüğü yakışıklı adama yaklaşır ve ona kur yapar. Daha önce de karşılaşmışlardır. Zengin adam onu evine götürür ve birlikte olurlar. Adama kendini kaptıran Tony kendini evlenmiş bulur. Mutludur ancak arada çıkan arızalar onun dengesini bozmaktadır. Kocasına olan aşkının sınırlarını zorlar. Her seferinde tekrar ilişkiye başlar.
Aldatılmalar, kavgalar ve göz yaşı... Tony hamiledir. Kocası ondan sadece çocuğu ister. Tony iyice çığırından çıkar. Erkek fişekler kadın tepki verir. Tony'nin hayatı bir saplantıya dönüşür. Güzel bir aşk yaşamak yerine çoğu insan gibi takıntılı aşklardan hoşlanıyorsanız bu film kaçmaz.

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...