9 Kasım 2017 Perşembe

Geumul



Kim Ki-Duk filmlerini ayrı bir heyecanla beklerim. Ancak son filmlerinin biraz şiddet dolu olması beni kendinden uzaklaştırmıştı. Bir şans daha vereyim dedim ve "Ağ"ı izledim. Kim Ki-Duk da bana minnettar olmuştur!
Kuzey Kore'de balıkçılık yapan bir adam kayığının sürüklenmesi sonucu Güney Kore tarafına geçer. Orada bir süre sorguda kalır ve zorla dışarı salınır. Ancak adam çok dirençlidir ve Kuzey Kore'ye dönmeye kararlıdır. Çünkü karısı ve çocuğu orada yaşamaktadır. Zaten o da yaşamdan çok şey beklememektedir.
Güney Kore'nin özgür olduğunu söyleyenlere inat eksi taraflarını da görür. "Gel burada göçmen olarak yaşa, sana ev ve iş veririz" denilse de o hiçbir şeye kanmaz. Geri dönecektir. Güney Kore polisini ikna edince ülkesinde geri döner. Sıra kendi ülkesinin polisini ikna etmeye gelmiştir. Zorlu kısımları geçer ancak "Balıkçılık yapamazsın" yasağına takılır.
İyi seyirler.))

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...