14 Kasım 2017 Salı

A Bigger Splash


Ünlü rock yıldızı Marianne hayat arkadaşı Paul ile bir İtalyan adasında dinlenmektedirler. Marianne ses tellerinden ameliyat olur. Belki bir daha şarkı söyleyemeyecektir. Bir süre konuşma yasağı vardır. Paul ile güzel zaman geçirirken aniden telefon gelir. Eski dostları Harry onların yanına gelmektedir. Bu emrivaki çok hoşlarına gitmese de yılların hatırına arkadaşlarını dışarıda bırakmazlar. Harry yalnız gelmemiştir. Güzel bir genç kız olan Penelope Harry'nin kızı olduğunu iddia etmektedir.
Marianne ve Paul onlara evlerini açarlar. Hep birlikte yemek yer, şehirdeki festivale gider ve eski günleri anarlar. Ancak en büyük sorun Harry ve Marianne'in eskiden sevgili olmalarıdır. Önceleri bu durum pek rahatsızlık vermese de geçmişin unutulmuş olması Harry'nin canını sıkar. Sanki kızıyla ikisi ara bozmaya gelmiş gibi bir durumun içine sürüklenirler. Marianne ve Paul birbirine çok aşıktır. İkili aralarına kimseyi almamaya kararlıdır. Bakalım ne kadar direnebileceklerdir?
Tilda Swinton, Matthias Schoenaetrs, Dakota Johnson ve Ralph Fiennes güzel bir dörtlü oluşturmuş:)) Yönetmen Luca Guadagnino'nun son filmi "Call Me By Your Name" son zamanlarda baya konuşuluyor. Onu da izlemek için sabırsızlanıyoruz.

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...