14 Kasım 2013 Perşembe

Last Vegas


Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman ve Kevin Kline ustalar eğlenceli bir Hollywood filminde biraraya geliyor. Bekarlığa veda partisi için Las Vegas'a giden 4 yaşlı kurt orada hem kendilerini kaybedip hem buluyorlar. 
Billy ve Paddy arasındaki kız davası yıllar sonra çözülüyor. Paddy Billy ile gençliğinde aynı kıza aşıktır. Kızdan bir tercih yapmasını isterler. Tercihini Billy'den yana kullanan kız Paddy ile mutlu olacağı gerekçesiyle onunla evlenir. Ona bu kıyağı en yakın arkadaşı Billy yapar. Ancak Paddy bu olayı bilmemektedir. Mutlu mesut yıllarını geçirir ve eşini geçen sene kaybeder. Eve kapanmış, her tarafta ölen eşinin anılarıyla depresif bir hayat yaşarken kendini Vegas'ta bulur.
Billy ise 30 yaşında bir genç kız ile evlenecektir ama orta yaşlı bir şarkıcıya aşık olur. Ne yazık ki Paddy de aynı kadından hoşlanır. Bu sefer Paddy ona kıyak yapacaktır.
Archie ise hastalıklarla boğuşan, oğlunun kontrolünde bir yaşlıdır. Evden kiliseye kapanıyorum diyerek kaçar. Tabii oğlu sonunda onu bulur ve birer içki içerler.
Sam ise karısı tarafından çapkınlık için teşvik edilir. Bir prezervatif ve viagra ile Vegas uçağına bindirilir. Sam gözü dönmüş bir şekilde ben karımı izinli aldatacağım diye kendine av arar. Güzel bir av bulunca da (hala cinsel gücünün olduğunu anlar) sevinerek eşini aldatmaktan vazgeçer. Çünkü yıllardır yaptığı herşeyi karısına anlatmıştır ve bunu anlatamayacağı için kendini kötü hisseder.
Keramet döner yatakta ve Vegas'ın özgür havasındadır.
Yıllarca sakladıkları viskiyi ayrılmadan içerler ancak bozulmuştur:))
Kendileri de zamanı geçmiş ama güzel birer hazinedirler birbirleri için. Yıllarca gözü gibi sakladıkları içki gibi.

Kafa boşaltmak için izlenebilecek bir film gitmek lazım görmek lazım:)

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...