3 Ağustos 2016 Çarşamba

Hail, Caesar!


Joel-Ethan Coen kardeşler tarafından yazılıp çekilen "Hail, Ceaser!" 2016 yapımı bir komedi filmi. 50'li yıllarda Hollywood film endüstrisinin önemli isimlerinden yapımcı Eddie Mannix'in yaşamından yola çıkılarak yazılmış. Mannix, başarılı olmasının yanı sıra oyuncuların skandallarını da örtbas edebilmektedir. 
İkiz köşe yazarlarını Tilda Swinton canlandırıyor. Mannix ise onlara dedikodu vermemek için binbir türlü işler çeviriyor. Çünkü sette durumlar karışık. Aynı anda bir sürü film çeken Capitol Pictures'ın yöneticisi olmak kolay değil... Senkronize yüzücü DeeAnna Moran hamiledir ve elbiseler üstüne dar gelmeye başlar. Bir yandan da ele güne hamileliği nasıl açıklayacağız korkusu yapımcıyı sarar. Çünkü DeeAnna evli bir adamdan hamile kalmıştır. Bu duruma çare bulmaya çalışırken kovboy filmlerinin jönü oyuncu yokluğundan dolayı bir drama filminde oynamak zorundadır. Yönetmen sürekli at binen bir adamı salon erkeğine çevirme konusunda zorlanır. Mannix'e göre bu işin en önemli kurtarıcısı montajdır.
Tarihi filmde Sezar'ı oynayan aktör ortadan kaybolur. Mannix onun kadınlarla vakit geçirdiğini düşünürken şantaja maruz kalır. "The Future" isimli bir grup kominist Baird Whitlock'u kaçırmıştır. 100.000 $ fidyeyi gözden çıkaran yapımcının tek isteği filmlerin kazasız belasız bitmesidir.
Coen kardeşlerin son filmini izleyip rahat vakit geçirmek isteyenlere iyi seyirler:))

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...