14 Şubat 2019 Perşembe

The Liar and His Lover



Aki, Crude Play isimli bir müzik grubu üyesidir. Arkadaşları onu 3. Albümü kutlamak için helikopterle almaya gelir o ise bu derece şaşalı bir durumdan rahatsız olur. Zaten gruptan ayrılmaya karar vermiştir. Eve döndüğünde ise kız arkadaşı Mari’den ayrılır. Onu grubun prodüktörü ile aldattığını anlamıştır. Aki bu ilişkiler yüzünden müzikten nefret etmeye başlar. Deniz kıyısında hülyalara dalmışken mahalleden bir kızla karşılaşır. İsmi Riko olan bu kız çok doğal ve sempatiktir. Aki’ye bir bakıma arka çıkar. Ancak “Müzik yapan kadınlardan hoşlanmıyorum” sözü kız için bir yıkım olur. Çünkü Riko’nun çocukluk arkadaşları Yuichi ve Sota ile bir müzik grubu vardır. 
Crude Play’in prodüktörü ile Riko’nun yolları kesişir. Grup olarak albüm çıkarmak istemektedirler. Adam da bu duruma sıcak bakar. Çiçeği burnunda gençler stüdyoyu gezerler ve Crude Play grubunun sırlarını öğrenirler. Çok sevdikleri şarkıları aslında Aki yazmıştır. “Müzik dünyasında olur böyle şeyler” cümlesi grubun aklını karıştırır. Riko, Mari’nin parfümünü çok sevmiştir. Aki’nin eski sevgilisi olduğundan habersizdir.  
Aki yeni kız arkadaşının kurt prodüktörün eline düşmesinden son derece rahatsız olur. Kızın karşısına çıkıp kaldırım mühendisi olmadığını söyler. Onu kaybetmemek için kimliğini gizlemiş müzisyen olduğunu söylememiştir. Riko da sesinin güzel olduğunu ona söylememiştir. İkisi sırları ortaya dökülünce yine birbirlerinden vazgeçmezler. 
Mari “Femme Fatale”lik yapar, Aki’nin onun için romantik bir şarkı yazdığını söyler. Riko da ikisi arasındaki ilişkiyi anlar. İçi acıyan kız bir türlü işine konsantre olamaz. Onu motive etmek prodüktöre düşer. Konser günü geldiğinde büyük bir şevkle sahneye çıkar. Yıldız olmak için şarkısını söyler. 
Riko, Aki’nin çekingen ve gizemli halinden sıkılmıştır. “Müzik her şeye iyi gelir” diyerek çözümü onunla birlikte şarkı söylemekte bulur. Ne de olsa müzikal bir filmdir. İkisi birbirini şarkılarla tamamlamaya hazırdır. 

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...