10 Mayıs 2018 Perşembe

Las herederas


Marcelo Martinessi'nin yazıp yönettiği film Paraguaylı zenginleri konu alıyor. Daha doğrusu ailesinin zenginliğini yavaş yavaş satıp yiyen orta yaş kuşağını...
Chela ve Chiquita yaklaşık 30 senedir birlikte yaşamaktadırlar. Chela ara sıra resim yapar, Chiquita kadar girişken ve güçlü bir yapıya sahip değildir. Sürekli üzerine titrenmesi ve bir dediğinin iki edilmemesi onu naif ve kırılgan yapmıştır. Chiquita borçlarından dolayı kısa bir süreliğine hapse girer. Chela önceleri buna üzülse de zamanla yeni arkadaşlar edinir ve kendini bulmaya başlar.
Zengin komşusunu arkadaşlarıyla buluşmaya eski model arabayla götüren Chela orada gördüğü genç ve güzel bir kızı beğenir. Kızın annesinin hastalığı için ona yardım etmeye karar verir. Bu arada Chela zengin komşuların özel şoförlüğünü yaparak biraz para kazanmaya başlamıştır. Çünkü evdeki eşyaları satarak bir yere varamamışlardır.
Yıllar sonra Chiquita'nın himayesinden çıkan kadın yeni heyecanı bulmuştur. Tamam mı devam mı sorusu aklına yerleşirken sevgilisi hapisten çıkagelir. İlk olarak arabayı satmaya karar verir. Oysa Chela'nın yeni hayatı o eski model araba sayesinde başlamıştır ve bunu kaybetmeye hiç niyeti yoktur.

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...