24 Ocak 2018 Çarşamba

Summer 1993-Estiu 1993- Verano 1993


Frida annesinin ölümünden sonra dayısı ve yengesiyle yaşamaya başlar. Annesinin vasiyetini yerine getiren aile, Frida'nın alışma sürecinin zorlu geçeceğinin farkındadır. Şehirden kırsala taşınan Frida küçük kuzeni ile oyunlar oynayarak vakit geçirir. Sık sık annesini hatırlar ve normal hayata adapte olmakta zorlanır. Yeni arkadaşlar edinse de onlarla oynayamaz çünkü annesinin tehlikeli hastalığının ona geçmiş olma riski vardır. 
Küçük kız geceleri Meryem Ana heykeline annesi için hediyeler koyar, onun geri geleceğini düşünmese de telefonla eski evlerini arar. Dedesi ve anneannesinden ayrılmak istemez, zamanı geri getirmek için umutla bekler. Her çocuğun yaptığı küçük yaramazlıkları, hataları yapar. Aile kimi zaman hoş görse de kimi zaman ona izin vermez. Aslında kendi çocuklarından da ayırt etmemeye çalışırlar. 
Anne ve babasız kalan Frida burnumuzun direğini sızlatsa da duygu sömürüsüyle izleyiciyi göz yaşlarına boğmuyor. Gayet doğal, samimi bir film izlemek isteyenlere iyi seyirler:)

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...