14 Nisan 2015 Salı

The Little Death-Josh Lawson


Film Festivali'ne bilet alırken ikinci tercihim olan "Küçük Ölüm"e anca yer bulabilmiştim. İlk tercihim "Bodrumda"nın biletleri ise hemen tükenmişti. Genellikle ilk seçtiklerim biraz gaflet ve festival filmi sevmeyen insanların sıkıcı bulabileceği türdendir, ikinci tercihler ise daha soft ve kolay izlenebilir olurlar.
Şansıma "Küçük Ölüm" gayet eğlenceli işlenmiş bir film çıktı. 5 çiftin aşk-seks mevzularını kurcalıyor. Fetiş, kader ve tabuları da sorgulayan filmde 95 dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Uzun zamandır sevgili olan bir çiftin seks yaşamı sıradanlaşır ve kadın bir fantezisini erkeğe söyler. Tecavüze uğramak istemektedir. Adam önce anlamaz ve ılımlı yaklaşmaya çalışır. Kadının ısrarı sonucunda karar verir. O eve girerken hırsız gibi arkadan yaklaşır ve tam tecavüz edecekken büyü bozulur. Kadın onun sevgilisi olduğunu kokusundan anlamıştır. Adam yıkılsa da pes etmez daha inandırıcı bir tecavüz planlar. Sonu hastanede bitecek bir macera:))
Yıllardır evli olan bir çift ise çocuk yapmaya çalışmaktadır. Komik yöntemler denemekten kadının cinsel arzusu yok olur ve orgazm olamamaktadır. Bir anda adamın babası ölür ve o ağlarken kocasını çekici bulur. Sevişmeye başlarlar, günden güne mutlu olan kadın kocasını ağlatmak için elinden geleni ardına koymaz.)))
İki çocuklu bir ailenin seks yaşamı, kadının sinirli olması yüzünden bitmek üzeredir. Geceleri karısını izleme takıntısı olan adam ise gündüzleri ofiste uyumaktadır. İşini kaybetmeyi göze alarak karısını geceleri sever. Patronunun ona verdiği uyku ilacını gizlice eşine içirerek tüm akşam uyumasını sağlar. Ona güzel kıyafetler ve makyaj malzemeleri alır. Aldatıldığını düşünen kadına ise durumu pek açıklayamaz. Kendini sokakta bulur.
Kapı kapı dolaşıp seks suçlusu olduğunu komşularına bildiren bir adam ise onun için hazin sonun yaklaştığını anlayamaz. Call centerda çalışan kızın ise o gece ilginç bir deneyimi olacaktır.
Hem senaryosunu yazıp hem filmin yönetmenliğini yapan Josh Lawson'ın olaylara bakış açısı oldukça objektif ve komik:)) "Küçük Ölüm"İzlenmeye değer bir film.

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...