9 Ocak 2014 Perşembe

Tarafını seç savaşa hazırlan!



Bir dinazor musun? Kafan eskide kaldı, tüm arkadaşların öbür dünyaya gitti ya da fikirlerini değiştirdi. Kendini yalnız hissetme "Dinazorlar Derneği"ne üye ol! Birlikten kuvvet doğar. İnsan isterse yeni dinazorlar yaratır.


Ip Man, dünyaları dize getirir. Şaka değil büyük bir usta. Dövüşü, felsefesi tartışılamaz. Kimse eline su dökemez. Güçlü, kendine güvenen, doğru yolda olanların tuttuğu taraftır. Herkesin harcı değildir. Tanrı onlarladır.)))


Bu koyun-insan karışımı; nüfus fazlası, demokrasiyi sindirememiş, eğitimsiz liderlerin olduğu ülkelerde görülen bir türdür. Çok tehlikelidir, güdülmedikçe sorun yaratır. Kaval sesine uyanlar ise komple koyuna dönüşerek huzur bulur. Bir uçurumdan atlamadıkları sürece kavurma olmaya mahkumlardır. Oyuncakları daha sevimlidir:))


"Ben bu kadar zombiyle nasıl başa çıkarım", "Bu gördüklerim nedir yarabbim?" pozu... İnsanlara nazaran daha yavaş hareket eden zombiler bir olduklarında bir nesli yok edebiliyorlar. Kan kokusunu duyunca şevkle insanın üstüne gelen yarı-ölüler kan emmeden duramıyor. Ve kanınızı emince sizi zombiye dönüştürüyor. Tek çare kafaya vurulan darbe. Onlarla yaşam çok zor insanı insana kırdırıyorlar. Dikkat etmek lazım. Tarafını seç savaşa hazırlan!

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...