4 Aralık 2011 Pazar

Güzel sıcak bir pazar

Sabah sıcak bir evde uyanmak ama çatıda dolanan adamın ayak sesiyle.
Hemen güzel bir kahvaltı ve arkadaşı zorla uyandırma girişimi. Şu an çizgi film yazmaya devam (kira parası çıkmalı). Neyse ki yolunda gidiyor.Tek amacım 5 bölüm yazabilmek:)
Mayak araştırma günleri güzeldi:) İlk 3. gün Tolga ile rekor anket yapıp eski elamanlar için örnek olmamız, tehlike çanlarını çaldırdı. Sonuç bir süre daha katlanıp işe gitmemek oldu.
O sıralar Dudullu Organize Sanayi'de bir iş görüşmesi yapmışlığım var. İnsan kaynaklarcısı resmen beni aşağıladı. -Senin yaşında hala işsiz hımm çok zor, amacın ne? -Film çekmek. -Çekeceksin nolcak? -Çekmiş olacağım.-Burada çalışmak nasıl olurdu? -Bilemem. Ve böyle süre giden saçma sapan dialar.
Neyse ki oraya gittiğimde zaten bir işim vardı. Hala oradayım, umarım atılmam:)
Geçen pzt. fellik fellik Tolga'nın kuzenini aramışlığımız var kız kayboldu sandık.Şu an herşey sütliman ama biz kas gevşeticilere başladık. Ayrıca anahtar bende olduğu için sabah 5'de ofise gittim. Pronetin salak alarmı öttü. Polis bastı ofisi, ışık tuttu gözüme iyi mi plastik mermiyle vurulacağımı düşündüm. Şimdi anlatıp gülüyoruz ama o zaman çok trajikti!
Eski sevgililerimi rüyamda görmeye başladım. Allahım yerinde saymak bu olsa gerek.
Sesimi çıkarmam evden işe işten eve yaparım:) Bari kış geçsin, karnım da doyuyor. Allah korusun işsizleri!
Kütüphane'den aldığım bir Marquez bir de Saramoga kitabı var bu hafta bitirmeliyimmmmmm.


Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...