1 Temmuz 2018 Pazar

Unsane


Steven Soderbergh film çekmiş hem de IPhone ile! Koşun dostlar koşun!
Uzun zamandır güzel bir gerilim filmi izlemediyseniz Unsane tam hedefte!
Saplantılı derecede kendisine takmış olan adamdan kurtulmak için şehir değiştiren Sawyer, nereye baksa o adamı görmeye devam eder. Üstelik işinde yükselmek üzeredir. Patronundan şüphelenip kademe atlamayı bile öteler. Tek korkusu eskisi gibi stalklanmaktır.
Bir noktada yardım almak için hastaneye gider. Çünkü en son flörtü ile kötü bir tecrübe yaşamıştır. Bir takım tetkikler yapılır ve Sawyer geçici bir süre hastanede misafir edilecektir. Önceleri o kadar sert tepki vermese de bir takım garip olayların döndüğünü anlar. 
Hastanede hasta kılığındaki gazeteci Nate ile arkadaş olur. Onun sözünü dinler hastane yönetimi sigortadan para almak için 1 hafta orada tutulacaktır ve sakin kalmalıdır. Yoksa dışarı çıkamaz. Sawyer annesine haber vermek zorunda kalır çünkü saplantısı hemşire kılığında hastaneye sızmıştır. Kimse Sawyer'a inanmaz. İş başa düşmüştür. Sawyer hayata tutunmak için mücadele etmek zorundadır.
İyi, heyecanlı seyirler.)

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...