12 Şubat 2017 Pazar

High Strung


Ruby NYC'deki meşhur dans okulunda okumaya hak kazanır. Eşyalarını alıp şehre gelir ve heyecanla okula adapte olmaya çalışır. Dersler onu zorlasa da Ruby pes etmemeye kararlıdır. Hatta kendini aşka ve gece hayatına kaptıran oda arkadaşını bile doğru yola sokar.
Johnnie vizesi dolmak üzere olan bir İngilizdir, Amerika'da kalmak için vizeye ihtiyacı vardır bir avukata sürekli para öder. Maalesef adam dolandırıcıdır ve Johnnie para kazanmak için metroda keman çalmaya devam eder. Bir gün müthiş bir dans gösterisinin ardından dede yadigarı kemanı çalınır. Ruby de oradadır ve aşkları başlar.
Ruby onun yaralarına merhem olmaya kararlıdır. Johnnie de üst katında yaşayan bir dans grubu ile işbirliği yapıp güzel bir şansı yakalamak üzeredir.
Konusu itibariyle güzel ancak işleyişte bir takım sıkıntılar mevcut:)) Dans-NY-müzik ve gençlik çok daha iyi birleştirilebilir idi. İzlerken yormayan sonraki sahnede ne olacağı belli olan bir film. Film bittikten sonra izleyicide hiçbir hissi uyandırmıyor. Kafa dağıtmalık bir film daha. İyi seyirler:)

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...