8 Şubat 2017 Çarşamba

American Honey


Star, iki küçük kardeşi ile çöplerden yiyecek toplayarak hayatta kalmaya çalışır. Evdeki babanın tacizi canına tak etmiştir. Kardeşlerine eşyalarını toplamasını söyler çünkü Star markette çılgın bir adamla karşılaşmıştır. Bir minibüs dolusu gençle gezen adam onu Kansas'a davet etmiştir. Star bu fırsatı geri tepmez. Bir yandan dergi satıp iş sahibi olacak bir yandan da hayata atılacaktır. Kardeşleri annelerine bırakır. Uzun bir yolculuğa çıkar. 
Star minibüse biner ve yeni arkadaşlarıyla tanışır. Jake ile yakınlaşacağını düşünürken Krystal devreye girer. Krystal gençleri gezdirip çalıştıran sorumludur. Star işi öğrenmek için Jake ile kapı kapı gezip bir takım yalanlarla insanları dergiye abone yapmak için uğraşırlar. Star rahatsız olur. Çünkü yalan söylemek ona göre değildir. Jake ile kapışırlar. Star zengin üç adamın arabasına atlar ve barbekü partisine gider. 
Star ve Jake birbirlerine çoktan aşık olmuşlardır. Jake gidip kızı partiden alır. Star da ümitlenir. İkisinin de hayalleri vardır ve daha önce onlara kimse "Hayalin ne?" diye sormamıştır. Bu yolda ortak olmaya gönüllü olsalar da dışarıdan gelen etkiler yüzünden bu durum biraz zaman alacaktır. 
American Honey izlenmesi rahat olan farklı tatta bir film. İzleyiciyi alıp o minibüsle şehir şehir gezdirecek bir anlatımı var. Ortak sorun para gibi görünse de aşkın sürdürebilirliği de buna ekleniyor. İyi seyirler:)

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...