25 Şubat 2016 Perşembe

Grandma


Elle sevgilisi Violet öldükten sonra bir nebze hayata küsmüştür. Filmin açılışında 4 aylık sevgilisinden ayrılır. Onu sevmediğinden değil aşkı hissedip korkutuğu içindir. Violet'e hissettiği duyguları tekrar yaşamayı göze alamamıştır. Kredi kartlarını kesip dreamcatcher yapan şair kadının kapısını liseli torunu çalar. Durduk yere gelmesi hayra alamet değildir. 
Sage erkek arkadaşım bile diyemediği bir çocuktan hamiledir. Kürtaj için paraya ihtiyacı vardır. Direkt anneannesine gelmiştir. Çünkü annesi için bu haber felakettir ve kızı Sage'i boğacaktır. Aynı zamanda Elle de disiplinli kızından korkmaktadır. Uzun süredir onunla görüşmemektedir. Ancak torununa yardım etmeye kararlıdır ve gereken para olan 630$ bulmak için yola koyulur.
Önce sorumsuz sevgiliyi ziyaret ederler. Yaşlılara hürmet göstermeyen çocuk Elle'in damarına basar ve bir güzel dayağı yer. Çekmecesindeki 3-5 kuruşu alan çılgın anneanne uyuşturucuyu da çarpmayı ihmal etmez. Eski kitaplarını satmak için harekete geçtiğinde ise kimseyi kandıramaz.
Elle bu sefer para bulmak için eski kocasına gider. Başından birçok evlilik geçen adam hala Elle'i sevmektedir. Evlendikten hemen sonra hiçbir sebep yokken çekip giden karısı aklının bir köşesindedir. Önce istedikleri parayı vereceğini söyler ancak karşılığında öpüşeceklerdir. Elle kabul eder ancak adam o paranın kürtaj için harcanacağını duyunca geri adım atar. Hem Elle'in oraya para bulmak için değil ondan özür dilemek için geldiğini anlar. Elle kalbi kırık eski kocasını geride bırakarak son çaresi olan kızına gider.
Küplere binen kızı onları yarı yolda bırakmaz ve gerekli parayı verir. Sage'in asıl istediği annesinin yanında olmasıdır. Kürtaj için kliniğe gittiğinde annesi de gelir. Sage operasyondan sonra hem annesiyle aralarının düzelmesi için anlaşmayı sağlamış hem de anneannesini annesine yakınlaştırmıştır.
Bazen kötü şeyler iyilere vesile olur. Ancak bunu beklemek gerekmez. "Grandma" 3 kuşağı bir günde bir olaya çözüm bulmak için birleştiriyor. Oyuncular ise rolün hakkını veriyor. İyi seyirler.))



Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...