13 Mart 2018 Salı

Yat nim mou ming-Mad World


Bipolar bozukluğu olan Tung akıl hastanesinden yeni çıkmıştır. Babası onu alır ve Hong Kong'daki küçük evlerine getirir. Tung yıllar önce onları bırakıp giden babasını affetmemiştir. Adam ise Amerika'da olan diğer oğluyla ve karısıyla ilgilenmemenin vicdan azabını hafifletmek için Tung'a bakacaktır. Onun psikolojisi için kitaplar okur, doktorlara danışır ve terapi gruplarına katılır. Tek amacı oğlunun iyileşmesidir.
Tung, eski nişanlısını geri kazanmak ve bir işe girmek için çabalar. İnsan kaynakları genelde bipolar bozukluğu duyunca geri adım atar. Eski nişanlı da kendini kiliseye adamıştır. Çünkü tam evlenecekken kızı borç batağında bırakıp hastaneye yatmıştır. Bu durum da onun elinde değildir.
Eskiden zengin olan annesi fakir olan babasıyla evlenince mutsuz olmuştur. Yaşlı kadına Tung bakar. Nişanlısı onu bakımevine yatırmayı önerince de Tung onu döver. Annesinin aksi tavırları Tung'u zamanla çileden çıkarır. Babası yüzünden duyduğu hakaretler ve oğul olarak ona yetmemesi psikolojisini bozar ve annesini öldürmekle suçlanır. 
Bozuk aile ilişkisinin zamanla Tung'u nasıl hasta ettiği adım adım ortaya çıkar. Babasının evi terketme sebebi de annesinin onu görmek istememesidir. Tung tüm gerçekleri anlasa da hazmedip hayata tekrar baştan başlaması zor olacaktır. 

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...