13 Mart 2018 Salı

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri



Aylar önce tecavüz edildikten sonra yakılarak öldürülen kızın katili hala bulunamamıştır. Annesi Mildred, Ebbing çıkışından eve gelirken 80'li yıllardan beri kullanılamayan 3 billboard görür. Aklına hemen bir fikir gelir. Hem ilgi çekmek hem de polis şefini çalışmaya teşvik etmek için oraya ilan verir. Ertesi gün herkes ona cephe almıştır. Çünkü cinayeti araştıran polis Willoughby kanserden ölmek üzeredir, sayılı günü kalmış, kasabalı tarafından sevilen bir adama bunu yapmak Mildred'ın başını belaya sokar.
Mildred pes etmez. İlanı veren reklamcı çocukla uğraşırlar, oğluyla dalga geçerler ve aniden intihar eden Willoughby'ın üzüntüsünü ondan çıkarırlar. Dixon kötü polis tablosu çizer. Sarhoş, gizli gay ve fevridir. Mildred için tehlike oluşturur ta ki yeni gelen şef onu işten atana kadar. İş arkadaşı ölünce de Dixon kendini toplamaya başlar. Mildred ile işbirliği yapmaya yaklaşır.
Bir yandan eski polis olan eski kocasının atarıyla uğraşan Mildred, kendini destekleyen cüce ama büyük gönüllü adamla da arkadaş olmayı ihmal etmez. 
Frances McDormand "Olive Kitteridge" adlı ödüllü mini diziden tanıyordum. Gerçekten iyi oynuyor zaten Oscar'ı da aldı. Diğer oyuncular da rollerinin hakkını veriyor. Geleceğin yıldızı olarak görmek istediğim iki yetenekten biri; Darrell Britt-Gibson, diğeri ise Amanda Warren.
İyi seyirler:))

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...