3 Eylül 2013 Salı

Kore Expo-Eminönü

 İlk Kore Kraliçesi

Bu ay Kore fuarı var. Bir aydır bekliyorduk zaten...Ne olur ne olmaz bilemiyor tabii insan görmeden. Tek bildiğimiz Kim-Ki Duk gelecek. Ama nereye ne zaman vs?
Sevgilimle pazar günü Mısır Çarşısı'nın yanındaki fuar alanına gittik. Biletler 10 TL. ödedik ve girdik. Paralı olmasına rağmen baya kişi akın etmişti. Özellikle 2-3 tane Kore delikanlısı çok revaçta. Zaten o kadarlar. Kızlar hemen fotoğraf çektiriyorlar. Hımm adı neymiş Kim Yangmış falan fısır fısır konuşuyorlar. Türk kızlarının Kore açılımını tebrik ediyorum. Doğacak çocuklar şeker oluyor ama büyüdükçe sevimlilik gidiyor.
Işık gösterileri falan var, fena değil. İmitasyon birkaç tarihi eser ve Yukarıdaki ilk kore kraliçesi orada duruyor.Güzel kadınmış ama.
Bir sonraki hedef Sultanahmet Meydanı'ndaki standlar oldu. Koşarak oraya gittik. Yine orası da tıklım tıklım. Baya tanıtım standı kurulmu. Pek satılan bişey yok ama. Tadımlık da yok. Birkaç elma cipsi yedik yüzde 100 doğalmış. Bir de ginsengli şekerlerden aldık. Bir garip ama sevdim.
İçecek sorduk çocuğun biri akşamdan kalmalar için bişi önerdi ne tadabildik ne alabildik baktık geldik.
Yemek tadım çadırını bulamamamıza sevgilim çoooook üzüldü. Oysa hayalimizde neler canlanmıştı.
Oradan bir kolye hediye ettiler yarım kadın suratı gülüyor.Uğur getirsin dediler kısmen getirdi umarım devamı gelir.
Kore güzel memleket beaa gitmek lazım, insallah seneye:)))







Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...