22 Aralık 2016 Perşembe

The Longest Ride


Sophia, Güney Karolina'daki bir üniversitede sanat okumaktadır. Aslında New York'ta yaşarken kazandığı bursu değerlendirmek istemiştir. Başarıyla geçen okul yıllarının ardından 2 ay sonra Manhattan'da bir galeride staj hakkı kazanmıştır. Bu da Sophia'nın geleceğini bir nebze de olsa garanti altına almak demektir. Bir arkadaşının ısrarı üzerine rodeoya giderler. Orada yakışıklı Luke ile tanışır. Rodeo alanında dereceleri olan Luke 1 sene aranın sonunda yarışlara geri dönmüştür. Ve tek amacı Las Vegas'ta şampiyon olmaktır.
İkisi aşkı yaşayıp yaşamama konusunda kararsızken arabasıyla kaza yapan yaşlı bir adamı kurtarırlar. Ira'nın sanatsever karısına yazdığı mektuplar Sophia'nın ilgisini çeker. Ve adam kendini toplayana kadar onu ziyaret eder. Luke ise annesinin ısrarlarından sıkılmıştır. Kadın bir boğa güreşinde oğlunu kaybetmekten çok korkmaktadır. Luke, maddi açıdan rahat etmek için hırslarının peşinden gitmeye kararlıdır.
Bir aşk öyküsünün içinde anlatılan diğer aşk da Ira ve Ruth. 40'lı yıllarda birbirine aşık olan ve başlarına gelen bir sürü engele rağmen vazgeçmeyip evlenen çiftin öyküsü...Sophia ve Luke için orta yolu bulmak ne kadar zor olabilir ki? Bakalım iki aşık Ira ve Ruth'dan örnek alacaklar mı?


Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...