21 Eylül 2016 Çarşamba

Moonrise Kingdom


Wes Anderson'un simetri dolu filmlerinden bir daha... Moonrise Kingdom 2012 Amerikan yapımı. Anderson bu filmin senaryosunu yazarken usta yönetmenlerin gençlik filmlerini izlemiş. Filmin oyuncu kadrosunda Edward Norton, Bruce Willis, Bill Murray ve Tilda Swinton gibi ünlü isimler de var. 
1965 senesinin Eylül ayında Sam izci kampından kaçar. Amacı aşık olduğu kız ile uzaklara gitmektir. Ne de olsa izcilik eğitimi almıştır ve uzun bir süre dışarıda yaşayabilirler. Suzy de büyük bir evde mutsuz anne, babası ve 3 küçük erkek kardeşiyle yaşar. Farkedilmediği için sorunlu bir çocuk olduğu düşünülen kız, bir sene önce tanıştığı Sam ile uzun bir süre mektuplaşmış ve onunla kaçmaya karar vermiştir. Kedisini ve valizini de yanına alarak evden ayrılır. İkisi buluştuklarında haritadan gidecekleri yeri belirlerler.
Kampta Sam'i aramak için küçük izciler hazırlanmıştır. Sam'i sevmemelerine rağmen onu bulmak görevleri olduğu için seslerini çıkarmazlar. Ancak darbeyi Sam değil de Suzy yapar. İzciler geri püskürtülür. Bu sebeplerden dolayı Sam'in koruyucu ailesi onu geri almaktan vazgeçer ve Suzy'nin ailesi de kızı alınca eve kapatmaya karar verirler.
İki küçük aşık deniz kıyısında bir yerde hayallerini yaşamaya başlarlar. Bu süreçte etrafındakiler de kendi sınavlarını verir. 
Renkli ve eğlenceli bir film izlemek isteyenlere iyi seyirler:)))


Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...