26 Ekim 2014 Pazar

Ceren'den Sosyalleşme Dersleri 1


Üniversiteden arkadaşım Ceren saçlarını savurarak sık sık Cadde'de gezinir. Yakın oturduğu için Cadde ve çevresini mesken tutmuştur. Oranın her yakışıklısının sünnet olduğu günden itibaren gelişimini takip eder. Uzun denilebilecek boyu pek çok erkeği komplekse sokarken yeşil gözlerini süzerek çektirdiği fotoğraflar bolca Like alır.
Kendisi pek bir konuşkandır. Ölüyü diriltecek cinsten sorular sorar. Samutun bile dile geldiği görülmüştür. Yolda yürürken, otobüs beklerken hatta karakolda ifade verirken bile kendine erkek arkadaş edinebilir. Son örnek ile bir sevgili yapıp 3 sene çıkmışlığı bile vardır.
Kendisine erkeklerle iletişim kurma konusunda bir ödül verilmesi gerekir. Yalnız başına çalılıklarda oturan bir asosyali bile yanına çağırıp, arkadaşlık kurmuşluğu vardır. Üstelik yeni çıktığı bir çocuk yanındayken... Tabii bu ikili ilişkisini sarssa da topluma bir sosyal kazandırdığı için kendiyle içten içe gurur duymuştur!
"Bana bir fotoğrafını göster sana bu çocuktan koca olur mu, olmaz mı hemen söyleyeyim" diyerek kaç kızı sevgilisinden soğutmuştur bilinmez. Tabii bu çocuklarla Facebook üstünden bağlantıya geçmek de onun için gayet normal bir sosyalleşme biçimidir.
İlk ders "ne olursan ol, konuş". Mekan, zaman ve durum önemli değil. Yeter ki insan konuşacağı kişiyi hedefleyip çene kaslarını çalıştırsın. E biraz da akıl lazım!





Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...