19 Ekim 2017 Perşembe

Narcos-Will-Feud


Narcos 1. ve 2. sezon Escobar'ın hayatıyla fırtınalar estirdikten sonra 3. sezona geldi. Bu sezon öncekiler gibi bomba olacak mı diye aklında soru işareti olanlar pek memnun ayrılmadı ekran başından. Ancak benim gibi önceki sezonlara ara verip son sezonu izleselerdi daha fazla beğenebilirlerdi. Kali kartellerini merkez alan sezonda 4 ayrı mafya babasına odaklanılıyor. Cesetlerin asla bulunamadığı zamanları izliyoruz. Uyuşturucu işini bir Business gibi görüp ciddiye alan karteller Escobar'ın yokluğunda kendi krallıklarını yaratmışlardır. Akıllı bir de güvenlik müdürleri vardır! Gözü kara ajan Pena, onların da köküne kibrit suyu dökmeye kararlıdır. Yeni gelen polisler acemi şansıyla kapalı kapıları bir bir açarken Kartel teslim olup alacakları cezayı azaltma planları yapar. Bakalım kim önce davranacaktır?


1589 senesinde Will Londra'ya varır. Amacı ünlü bir yazar olmaktır. Kaleminden bal damlayan bu genç William Shakespeare'in ta kendisidir. Karısı ve çocuklarını geride bırakır çünkü içinde sönmek bilmeyen tiyatro aşkı vardır. Bir tiyatroda ilk oyunu sergilenecektir. William aslında nasıl yazılır ondan önceki yazarlara bakarak öğrenir. Biraz yönetmenin biraz da oyuncuların durumuna göre oyunlarını yeniler. Az da olsa para kazanmaya başlamıştır. Tesadüf budur ki aşk kapısını çalar. İlham perisi olmadan yaşayamayan William'ın başına bakalım neler gelecektir?



Joan Crawford ve Bette Davis'in birlikte oynadıkları "What Ever Happened to Baby Jane?" filmi sırasında yaşananları konu alıyor. Birbirinden pek hazzetmeyen Holywood aktrisleri eski şöhreti tazelemek ve biraz para kazanmak için film çekmelidirler. Ancak rakibe katlanmak zordur. Jessica Lange ve Susan Sarandon'ın başrollerinde oynadığı dizi "Feud" dramaseverleri tatmin edecek gibi görünüyor. İyi seyirler:))




Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...