19 Ekim 2017 Perşembe

Harlots-Genius-Liar


18. yüzyılda Londra'da bir genelevi konu alıyor. Mahallelerden lanetli diye sürülen hayat kadınları bir eve sığındıklarında kendilerini güvende hissederler. Kimi de metres olarak hayatını biraz daha garanti altına almak ister. Genelev sahibinin iki kızı vardır. Büyük olan iyi gelirli bir adamın metresiyle küçük olan ise hala bakiredir. Evdeki kızlardan ve annesinden nasıl seksi olması gerektiğini öğrenir. Yüksek bir fiyata bekaretini verme günü gelir. Annesi pek gönüllü olmasa da kız gereği neyse yapmaya kararlıdır. "Harlots" bir İngiliz draması olarak izleyiciyi 18 yüzyıla götürüyor. 



"Genius" Albert Einstein'ın hayatını konu alan bir dizi... Genç Albert her ne kadar ailesinin yanında olmak istese de yatılı okula verilmiştir. Almanya'da kalmak istemeyen çocuk ailesiyle İtalya'ya gitmek ister. Ne yazık ki babası buna izin vermez, oysa Albert okulunu sevmemektedir. Aklında İsviçre vardır. Kafasında deli sorularla hocalarını çileden çıkarır. Yeniyi keşfetme aşkı ve güzel kızlara duyduğu aşk onu yerinde tutamaz. Einstein dahi olma yolunda günden güne yol katetmektedir. 

"Liar" Psikolojik bir İngiliz draması. Laura uzatmalı sevgilisinden ayrılır. Kız kardeşinin ısrarıyla yakışıklı bir doktorla çıkar. Güzel geçen bir gecenin ardından sabah uyanan kadın tecavüze uğradığını anlar. Anında polise gider ve muayeneden geçer. Laura her ne kadar tecavüz olduğunu düşünse de birlikte olduğu adam bunun istek dahilinde bir birliktelik olduğunu savunur. Laura'nın bilmediği diğer konu ise evli ve çocuklu olan kız kardeşinin eski sevgilisiyle aşk yaşadığıdır. Bakalım olaylar nasıl gelişecektir?


Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...