3 Nisan 2017 Pazartesi

Ghost in the Shell


Aynı adlı bir Japon mangasından uyarlanan "Kabuktaki Hayalet" geçen Cuma vizyona girdi. Üç boyutlu izlenince seyirciyi içine çeken yapım kurgusuyla da övgüyü hak ediyor. 
Binbaşı Major, ameliyat masasındadır. Uyanınca ona limandaki bir kazadan kurtulduğu söylenir. Vücudu kurtarılamadığı için ona yeni bir vücut yapılmıştır. Bir sene sonra azılı suçluları yok etmek için görevinin başında olan Binbaşı, zaman zaman anlam veremediği anılar görür. Doktoru sürekli onları etkisiz hale getirmek için müdahalelerde bulunur. Binbaşı kendini adadığı görevinde azılı bir suçlu olan Kuze ile karşı karşıyadır. Ona ulaşmak için cesurca hamleler yapar. Yol arkadaşı Batou da onu yalnız bırakmaz. 
Düşman bilinen Kuze, aslında Binbaşı'nın gözünü açacak tek kişidir. Çünkü ona söylenen yalanların ortaya çıkmasına sebep olur. Bakalım Major adaletsizlik için neleri göze almıştır?
Görsel olarak etkileyici bir yapım olan "Kabuktaki Hayalet" Japon özgünlüğünü de içinde barındırıyor. İyi seyirler:))





Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...