3 Nisan 2017 Pazartesi

Fantastic Beasts and Where to Find Them


Fantastik Yaratıklar Nerede Bulunurlar Acaba? Güzel bir film adı ama uzun:) Bir valize sığarlar mı? Onları kurtaranlara iyilik yaparlar mı? Şehre gelseler neler olur?
Harry Potter'ın yaratıcısı J.K. Rowling'in 2001 senesinde yazdığı kitap olan "Fantastic Beasts and Where to Find Them" şimdi filme aktarılmış. Genç yaşlı demeden geniş bir okur kitlesi oluşturan yazar sinemayla da tüm dünyaya açılarak büyük bir başarı sağlıyor.
New York'ta ne olduğu belirlenemeyen bir şey binaları yok edip yolları delmektedir. Peşinde olan Graves güvenlik ekibinden bir şeyler saklar. Bu esnada şehre elinde deri valiziyle Newt gelir. İçinde hareketsiz duramayan küçükten büyüğe bir çok yaratık vardır.
Newt'in farklı bir şeylere sahip olduğu Tina tarafından anlaşılır. Ancak yanlış anlaşılır. Newt yaratıkları geri götürmeye gelmiştir yani bu kargaşaya o sebep olmamıştır. Tina işgüzarlıkla onu yetkililere teslim eder ancak kendi hayatı da tehlikededir.
Tesadüfen olayları gören bir fırıncı ve Tina'nın seksi cadı kardeşi de işin içine girince olaylar birbirini kovalar. Asıl kötülük yapan dışarıdan hiç anlaşılmayacak bir yetimdir. İyi seyirler:)


Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...