20 Haziran 2016 Pazartesi

Feed The Beast


Tommy küçük oğluylu birlikte Bronx'ta yaşamaktadır. Zenci olan karısını bir kazada kaybetmiştir ve onun yokluğuna alışamadığı için hala terapi grubuna gitmektedir. 10 yaşlarındaki oğlu TJ ise travma etkisiyle sessizliğe gömülmüştür. Tommy, şarap tadımcısıdır aynı zamanda iyi bir içiçi. Bu durum oğlunun öğretmeni tarafından hoş karşılanmaz. Eğer işleri yoluna koymazsa TJ elinden alınacaktır.
Dion, seksi bir avukatın girişimleriyle hapisten kurtarılan bir aşçıdır. Tek amacı bir an önce Paris'e gitmektir. Daha doğrusu peşindeki Polonyalı mafyadan kurtulmaktır. Restoranını yaktığı Patrick, 600 bin Eurosunu almak için Dion'un ensesindedir. Dion amcasından sahte pasaportunu ve parasını alır ancak Paris'e gitmek nasip olmaz. Patrick acımasızca onları yakar.
Dion aynı zamanda kokoin bağımlısıdır. Gidecek yeri olmayınca eski dostu Tommy'nin kapısını çalar. Ancak aralarında kırgınlık vardır. Birlikte çalıştıkları restoranı yakan Dion'dur ve Tommy'nin karısı öldüğünde cenazesine gelmemiştir. Yani sorumsuz ve bela getiren bir yanı vardır.
İşler Dion yüzünden tersine döner. Tommy'nin mutfağındaki pahalı ocak ile kahve makinesini görünce kendi restoranlarını açma fikrine kapılır ve hayata geçirmek için elinden geleni yapar. Böylece Dion Patrick'e olan borcunu ödeyebilecektir. Tabi bir de Patrick'in peşinde olan dedektiften nasıl kurtulacağını bilememektedir. 
Dion sağdan soldan gelen etkilerle cebelleşirken Tommy hayatının yavaş yavaş değişmesinden mutludur. Oğluna yaşama sevinci gelmiştir hatta kendisi terapi grubunda Pilar isminde güzel bir kızla tanışmıştır. Kendisinin işletmeci olduğunu söyleyen Pilar aslında garsondur ve o da bir şekilde Bronx'ta açılacak olan lüks restoran işine dahil olur.
Restoranın yatırımcısı ise Tommy'nin zengin babasıdır. Damak zevki ve şarap kültürü olmayan bu adam Dion'un hatrına parasını ortaya koyar. Aslında içlerinde en masumu Tommy'dir. Dion ise ona her türlü problemi getirmeye başlar. Sadece bundan haberi yoktur.
İzlerken insanın karnını acıktıran ve Sideways gibi canını şarap isteten bir dizi. Danimarka dizisi Bankerott'tan adapte edilmiş, senaryoyu Clyde Phillips yazıyor. O da Dexter'ın yaratıcısı:)) İyi seyirler...




Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...