18 Eylül 2015 Cuma

Filmekimi'ne Az Kaldı!


Gitmek istediğim filmlerin listesi yukarıda. "Git" başlığı altındakilere bilet alacağım...
Belki kısmındakiler ise şart değil. Her sene denk geldiğim bazı gaflet filmlerden bu sene uzaklaşmak amacım. Özellikle İspanyol Sineması'ndan bir şeyler bekliyordum ama İspanya'nın ekonomisinin kötü olması sebebiyle son 3-4 yılda sinema sektörü sekteye uğradı. Dünya günden güne daha yaşanması zor hale geldiği için bu sorunlar sinemaya da yansıdı. Yani sizi alıp pek farklı dünyaya götürmüyor.
İKSV'de rahat bilet bulamıyorsunuz. Kendilerince ters bir sistem geliştirdiler, eskiden böyle değildi. Bir anda bilet satışı duruyor. Filmden sadece 2 dakika önce bilet alabiliyorsunuz. O da kumar. İlerlemeyen bir sırada durup film başlamadan yetişsem diye gerilmek çok saçma. Neyse bu tür etkinliklerin bazılarının tekelinde olması sıkıcı olsa da şimdilik başka seçeneğimiz yok.

Filmcomment dergisi bazı filmlere yıldız vermiş. "Youth'u pek beğenmemişler. Beni hayal kırıklığına uğratmasından korkuyorum. "Annem" i de hevesle bekliyorum. "Babam"ı da tabi:)))
Filmekimi güzel bir İstanbul sonbaharında bizlerle buluşacak. Şimdiden herkese iyi seyirler.


Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...