15 Ocak 2017 Pazar

La La Land


La la la land melodisi hala kulaklarımda...
Altın Küre'de ödülleri toplayan film bu senenin en iyilerinden. Biraz nostaljik biraz romantik. 
Mia, Hollywood'da çalışan kahveci bir kızdır. Tek amacı oyuncu olmaktır. Bunun için de sürekli seçmelere katılır. Mia umut eder ve kimseye karşı saygıda kusur etmez. Bir gün oyuncu olacağına emindir.
Sebastian ise caz müzisyenidir. Borç batağında olan adam müzik hayalleri yüzünden dolandırılmıştır. Naif bir şekilde caz ustalarının izinden gitmeye çalışır. Bir restoranda çalarken repertuvara uymadığı için kovulur. Kendini ev partilerinde müzik yaparken bulur. 
Mia ve Sebastian birbirine aşık olurlar. Sebastian, Mia'nın diğer oyuncu adaylarını nasıl eleyeceğini anlatır. Bunun için bir oyun yazıp tek kişi olarak sahneye koyan Mia,farkedileceğini düşünür. 
Sebastian ise kendi yerini açmak için uğraşıp dururken bir arkadaşı iş teklif eder. Turneye gitmeye karar veren Sebastian, Mia'yı yalnız bırakır. Aslında bu turneyi para kazanmak için kabul etmiştir. Yani Mia'nın ailesinin gözüne girmek için.
İkisi de hayallerinin peşinden koşarken birbirinden uzaklaşırlar. Bakalım aşk onları nasıl şekillendirecektir... Bu müzikal filmi görmek için acele etmek lazım.)) İyi seyirler. Sonunda gözyaşlarına hakim olamayanlara sevgiler saygılar!



Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...