15 Mart 2016 Salı

The Divergent Series: Allegiant


Tris ve Dört evlerini bırakıp duvarlarından ardına gitmeye karar verirler. Orada ne olduğunu merak etmekten öte yaşadıkları yere barış getirme umutları vardır. Şikago dışına ilk kez çıkan ekip kırmızı ve kurak bir alanla karşılaşır. Hatta zararlı yağmura da maruz kalırlar. Onları kurtaranlara güvenip güvenmeme konusunda ilk etapta kararsız olsalar da seçim yapmak zorundadırlar. Tris, saf ırk olduğu için farklı muamele görür. Yüce David'in ona ihtiyacı vardır. Tris'e dediğine göre elindeki tam teknolojilerle Şikago'daki huzursuzluğu yok edecektir zaten hali hazırda yardıma muhtaç çocukları da kurtarıp kendi güvenli bölgesine getirmektedir.
Tris inanmak istediği için David'in 'insanlığı kurtarma' planına destek olmaya karar verir ve harekete geçer. Ancak Dört buna karşı çıkar. David'e göre o eksiktir ve diğerleriyle aşağıda kalıp angarya işleri yapacaktır. Dört, evinde annesinin savaşa girdiğini öğrenir ve herkesi karşısına alarak geri döner.
David'in sadece fon almak için onu kullandığını anlayan Tris ise meydan okur. "Yıllardır beni izledin, tanıyamadın mı?" diyerek sevgilisiyle el ele mücadeleye girişir.
Veronica Roth'un kitabından uyarlanan Allegiant serinin üçüncü filmi. Roberth Schwentke yönetmenliğindeki filmde Shailene Woodley, Theo James, Zoe Krevitz, Miles Teller, Naomi Watts ve Jeff Daniels oynuyor. İyi seyirler:))

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...