28 Temmuz 2013 Pazar

Russell Crowe Edirne'ye yerleşiyor

"EDİRNE'DEN ÇOK ETKİLENDİM" 
Aktör Russell Crowe, Edirne'yi çok beğendiğini ve etkilendiğini ifade ederek, "Çok güzel yerlerdi, inşallah burada çekim ve film gibi etkinlikler yapma fırsatımız olacaktır" diye konuştu. 

Russell Crowe'un çekeceği film ve incelemelerle ilgili bilgi veren Edirne Valisi Hasan Duruer ise kentin açık bir film platosu olduğunu ifade ederek şunları söyledi: 

"Edirne bildiğiniz gibi tabii bir sinema platosudur. Tarihi mekanları ve güzellikleriyle, nehirleriyle birlikte. Konuyla ilgili Edirne'yi gündemde tutmaya çalışıyoruz. Bundan bir süre önce, sinema yönetmeni Osman Sınav ile birlikte Edirne'de bir sinema platosu kurulması konusunda çalışma yaptık. Kalkınma Ajansı desteğiyle tarihi dizilerin, filmlerin burada çekilmesi için çalışma yapıyoruz. Bugün ünlü aktör Russell Crowe ile birlikte tarih mekanları geziyoruz. 1915 Çanakkale savaşlarını anlatan bir filmin Edirne'de çekilmesine karar verildi. Crowe da gezileri sırasında Edirne'de film çekilebileceği konusunda irade belirtti. Edirne'de gezdirilecek çok mekan var. Bunun olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum." 

Hiç yorum yok:

Sanat Koleksiyonu Olan Zengin Bir Adamın Öyküsü-6

God of Art- Sanat Tanrısı 6. ARTEMİS Artemis şaşkındı, garip bir mesajla uyanmıştı. Efil akşamüstü gelip onu alacak, Pertev’in dedesinin...